Monday, December 6, 2010

salam maal hijrah


salam maal hijrah buat semua pembaca laman kompas kehidupan..sungguh pantas masa berlalu kini tirai tahun 1431 akan dilabuhkan..maka bermula episod baru kita di tahun baru...
maka boleh tamatkan diari tahun 1431 dan buka diari baru, segala yang berlaku pada tahun yang lalu akan menjadi ingatan utk kita semua..yang baik boleh kita bawa pada tahun baru dan kita tingkatkan lagi mutunya..jika tidak enak untuk kita bawa bersama pada tahun baru ini maka tinggalkan..kita betulkan pada tahun baru ini.moga Allah ampunkan dosa-dosa kita yang lalu..
Alhamdulillah..Allah masih memberi kesempatan untuk kita meneruskan kehidupan ini..untuk terus beribadat kepadaNya..untuk bekal kita di akhirat kelak..moga tahun baru ini kita bina azam baru, hidup untuk menjadi hamba yang taat kepadanya..moga Allah ringankan jasad kita ini untuk beribadat kepadanya..moga kita lebih kusyuk beribadat kepadaNya. melaksanakan yang di suruh dan tinggalkan apa yang di larang. berpesan-pesan kepada kebaikan. InsyaAllah..salam maal hijrah.

No comments:

Post a Comment

networkedblogs